2015. december 28.

Karácsonyfánk

Erre az évre fehér-arany-krém fát terveztem, sok-sok saját készítésű dísszel. Mivel a varrott díszeket már nyáron elkezdtem, így sikeres volt a küldetés. Majd hozok egy külön bejegyzést külön a díszekről is. 
Szent este délutánján /vagyis szent délután :)/ a gyerekek déli alvása után az anyósom és apósom elvitte őket sétálni egyet, amíg mi apával "kitakarítjuk" az emeletet. :)
Volt rá egy óránk, hogy feldíszítsük a fát és az ajándékokat odapakoljuk. 
Ott kezdődött a megpróbáltatás, hogy új, nagyon hosszú égősorunk van, amit 20 percen keresztül ráncigáltunk ketten, mert annyira össze volt gabalyodva. Egy idő után elkapott kínomban a röhögőgörcs, hogy dobjuk a fára úgy, ahogy van, gubancosan, aztán majd világít ott egy kupacban. :) 
Csak sikerült. Aztán díszítettünk és a végeredmény nagyon-nagyon tetszett. 



Séta után jöttek és közöltük velük, hogy amíg fent takarítottunk, megérkezett a Jézuska és mi is mennyire meglepődtünk, amikor lejöttünk az emeletről. :) Dani is nagyon örült, de most Julcsi volt  a nagyobb szenzáció. Tavaly még baba volt, de idén már őszintén, sikongatva örült ő is. Nagyon aranyos volt, először rögtön minden díszt meg kellett neki nézni-fogni örömében, majd körbe-körbe forgott, sikoltozott, aztán fáradtan leült a kis lábait kinyújtva a szőnyegre és csak nézte a fát. Ezért megérte. A két gyerek öröméért. 


Ebben az évben a távolabbi családtagok és a barátok ilyen csomagolásban kapták az ajándékaikat. 


Az összes ajándék


Nagyon jó volt, kár, hogy vége. De a fa látványát még élvezzük egy kicsit. 

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép karácsonyotok volt! Imádom a csomagolást!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. Én is egyre elégedettebb vagyok az összképpel, de még van kicsi csiszolni való. :)

      Törlés